Föreläsningar/gig/Press/kontakt

Du kan boka

”Pojken som inte fick dansa”  Jag berättar om skrivandet. Hur denna bok kom till. Vilka är karaktärerna?Vad var tanken med boken? Vill boken lära oss något? Varför blev den en skräckroman?

Poesievenemang Alla slags poesievenemang, Jag kan läsa poesi om ni vill – på alla ställen. Skolor, evenemang, poesiträffar osv.

Föreläsningar  Jag föreläser överallt. Jag talar om mina mardrömmar och hur de vägleder mig inom skrivandet. Jag föreläser också om hur man lär sig skriva utanför ”ramarna” Hur man kommer på egna unika texter. Jag talar om hur man använder skrivandet som en läkande process. Jag talar också om hur man ska inspirera människor till att skriva och VÅGA skriva.

Konferencier För ditt eget evenemang, ditt företag eller förening. Litet som stort. Kontakta mig

via mejl eller telefon!

Inspiration för skolungdom och lärare. Hur får man eleverna att brinna för skrivandet och upptäcka det ut ifrån sin egna miljö? Jag kommer till din skola och talar mer er lärare och/eller eleverna.

Stand Up Jag gör inte så många gig numera. Men ställ gärna frågan så får vi se. Prefekt för företagsfesten osv. Skriver gärna specialiteter om ni önskar

Jag genomför också utbildningar i konsten att tala och vara tydlig på scen. Har ni speciella önskemål, hör gärna av er så får vi se vad jag kan göra.

Presskontakter sker via samma kontaktuppgifter. Svarar jag inte i telefon, så lämna ett meddelande.

lindh_jonas@hotmail.com   Telefon 073 5166197

 

Annonser

En tanke på “Föreläsningar/gig/Press/kontakt”

  1. hej!jag heter david o er intreserad av en underhållnings kväll på min krog ssom ligger i strömmensberg.er det intressant att upträda lördagen den 28 2009 så ring 0700-778928

    mvh/ kransens krog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s