Den svarta kvicksanden, Själen


En timmes skrivande på ”Wilda” måste bli mitt mål. Jag är slö nu. Jag fastnar vid olika tv-serier med handen chips-skålen, trots jag inte ens längre äter chips. Jag börjar läsa böcker, men orkar inte längre än till andra kapitlet.Bokstäverna suddas ut och meningarna blir obegripliga.

Jag planerar saker, får en briljant ide, men låter den flyga i väg då jag inte har orken eller självförtroendet att ge den liv.

Känslan att vara värdelös exploderar och trycker sig ut som en våldsam gyttja som tar min syn, hörsel, mina känslor och mitt hopp i från mig och de blir de enda sanningen som ingen säger emot. De gör sig större än mig bara för att bevisa att deras sanningen är de outgrundliga, som en tjock djävulsk bibel , stor som ett stormigt Atlanten ”Jävla introverta bönder på smala spår” väser jag tyst och hoppas de kraschar mot helvetet. Jag vet att det är min hand de kommer att bedja efter när de ligger krossade med armarna under den tunga gråten, och de snyftar i sin totala ensamhet som deras lögner gjort dem till.  De som låtsas att allt är bra genom att göra andra sämre än de själva.

Depressionen gör att jag typ tappat alla intressen som jag någonsin haft. Depressionen ger mig dessutom en oerhörd plågsam social fobi, och det känns som en plåga att ens gå ut med soparna. Jag vet knappt längre hur man umgås med folk. De gånger jag utsätts för andra människors primitiva närvarande så börjar min blick att flacka, jag töms på ord och vett. Min personlighet fryser till en kall is, och jag blir nervös och stum. Det fanns en tid då jag var rätt glad, då jag trodde till viss del på mig själv. Då jag trodde ändå jag hade något slags värde. Alla dödsfall, alla svek från f.d vänner. Den kalla jävla rasistiska och egoistiska världen sveper om mig med kallsinne i ett mörker jag inte vill vara en del i. Allt annat fladdrar förbi. Jag ser deras ansikten, de andras, de lyckade, de lyckligare människorna som har sin omvärld bekräftad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s