Ingen centrumhets här inte


Jag gillar inte vara i centrum. Jag gillar inte att synas alls. Jag är en skygg person, både privat och i författarollen. Jag kan inte ens vara med i sådana där enkäter där tidningar frågar ”Vad ska du göra i sommar?” typ. Jag tycker folk ska skita i vad jag ska göra under sommaren, om jag tar en nubbe till sillen, eller vad fan det kan vara.

Det kanske är en skitsak för de flesta och många tycker det är kul att vara i tidningen. Det är bäst med att framlägga här (för jantelagens skull, så ingen känner sig kränkt) säga att jag tycker det INTE är fel  med folk som tycker om att synas i media och det har säkert många fördelar t.ex. om man som författare vill visa upp sig och sina underbara verk, men jag kan inte med det. Jag tackar nej, vänligt och bestämt till sådant- Synas får de som vill göras, de kan det mycket bättre än jag. Jag skiter i om min bok säljer några exemplar mer. Det är inte värt det.

Det komiska är att folk ändå kallar mig narcissist! Jag antar att de inte fick uppmärksamhet som barn eller att deras liv går ut på att inte känna sig bekräftad. Det är tragiskt,  man ska inte spilla energi på sådant som inte ger någon effekt, Avundsjuka är en dålig drivkraft som bara slutar i fördärv och ångest. Jag har nått ganska långt, för att jag har arbetat jävligt hårt underbyggt på ett rätt trasigt liv.

Döm ingen vars skor du inte vandrat i, och den väg de tvingats att gå. Jag är inte personen som gillar dokusåpor direkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s