Försöker med bloggen igen då


Frågan är om jag ska få liv i denna blogg igen. Vad man ska skriva i den är en annan sak. Ska jag skriva om mitt trista liv där det inte händer något? Eller ska jag dela med mig av mina så kallade tankar. Tankar så tunga att bergen verkar vara lätta som moln? Eller jag jag ljuga i hop ett liv som den författare jag är? Eller ska jag i detalj avslöja de senaste månaderna?  Det är svårt. Jag vill inte att folk ska ha något att skvallra om. Folk älskar skvaller, så länge det inte handlar om dem själva. Människor påstår sig inte snacka skit, utan de bara pratar om ”vardagliga saker”. MEN om de får höra att någon pratat om DEM då tar det hus i helvetet. De gråter ut på Facebook och dricker fulsprit och tycker att livet är skit. Martyrer som knullar sönder sin egen ångest ”Vad har JAG gjort för fel??. Jag som ÄR så ärlig själv”

Man ska skriva för sin egen skull, och ingen annans i första hand. Jag tänker FÖRSÖKA skriva minst ett inlägg per dag. För min egen skull, bara för att bli så pass effektiv igen att jag kan börja skriva på nästa jävla roman. Jag måste hitta tempot, jag måste finna glöden jag måste leta efter där ivriga brännheta själen som går i bitar om jag inte får skriva.

Jag vill bli kär igen, så kär så att jag går sönder, att himlen vänder sig om och pulserar vått och besinningslöst igen, Jag vill bort från den är gråa tristessen så att man nästan spyr ut betong varje gång man tänker samma invanda tanke, varje dag vid samma tidpunkt. Man tar samma beslut som man alltid tagit, av vana och av rädsla att det ska ske något nytt. Jag vill brinna som jag brann förr. Jag vill ha modet alla var så rädda förr.Jag vill ha, innerligt de där vackra och blyga ögonen framför mig i ett tamt mörker som bedjer om samma sak.

Jag vill älska besinningslöst med världen, utan ramar och gränser. Det är då undren spränger igenom den tysta tomma och grå världen av cement.

Im back.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s