Kärleken är en psykos på rosa moln


Förr ansåg jag att kärlek var för sådana som ville vara idioter. Alltså människor som valde kärleken framför att se livet. Jag ansåg att kärlek fördummade människan och att känslorna endast satte stopp för de intellektuella krafterna inom en. Förvisso så stämmer detta bra. Sådana känslor gör att man tappar fokus på verkligheten. Man ser livets alla färger, man blir lycklig för precis ingenting. Man går omkring och ler för sig själv och sjunger sånger man aldrig tidigare har sjungit i sin livligaste fantasi.  Det är sådana där hopplösa människor som går på gatan och pussar varandra och ler fast det står på löpsedlarna att världen är på väg att gå under, och att barnen svälter och att Per Gessle gör comeback. Alltså nyheter vi alla fasar över. Så länge man ser dessa orättvisor, så kan man agera mot dessa orättvisor, som att skänka pengar till rädda barnen och demonstrera. Man kan använda miljövänliga produkter och skriva protestlistor och spika fast dem på Östermalmskärringars ansiktslyftningar.

Hatar inte ni också nykära par som pussar varandra under stressen då ni åker tunnelbana. Tjejen, har dessutom en tröja med texten ”Carpe diem” på tröjan och killen är onödigt snygg med nördglasögon som sitter snett på näsan. Sedan twittrar ni ”Fy fan för nykära par” – medan ”Jag tycker om när du tar på mig” spelas från någons mobiltelefon.

Precis en sådan är jag. Jag har säkert twittrat hemskheter om nykära människor och skrivit ”KRÄKS” med stora bokstäver och anklagat dem att ha en IQ på minus 24.

Nu är jag själv ett sådant kräk. En kär jävel som går vilse på kärlekens stig. Jag känner hur mitt IQ rasar ner till noll

men hjärtat är rött och pulserande och det slår varmt inom m

Jag hoppas ni twittrar elaka saker om mig då jag beter mig på detta sätt.

Men fan. Jag är så kär, att jag struntar i det. Glöm dock inte skriva: KRÄKS, med stora versaler.

Puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s