Love hides..


”Skynda är det fulaste ord jag vet”, sa Skalman (en karaktär i Bamse som jag har svårt för) och han har så rätt. Just nu innehåller mitt liv enbart studerande, tidiga pendlingsmorgonar till Säter på praktiken (där jag stortrivs) Hinner inte med så mycket annat. Jag har nästan blivit otroligt skötsam och hinner inte med mina rödvinsskrivarkvällar ens. Insåg att utbildningen är klar i januari, detta firade jag genom att söka ännu fler kurser till våren.

Jag har tidigare avskytt tidiga morgonar.  Då jag jobbade här i Krylbo, och började 07.00 (det tar mig ca 3 minuter att gå ditt) så hade jag ångest bara för att jag behövde stiga upp tidigt (typ 06.00) för att hinna i tid till arbetet. Nu tvingas jag stiga upp 04.00 för att ta en buss till praktiken. Men nu har jag börjat tycka det är mysigt att kliva upp då mörkret fortfarande ligger tungt över oss, i väntan på att dagen ska vakna. Det är så fridfullt på bussen, det är inte så många passagerare, och de fåtal sitter och försöker att sluta sina trötta ögon med musik som tonar runt i deras hörlurar. I tystnad, nästan för försiktigt så kliver de på bussen och trycker sina busskort mot kortläsaren. Jag passar på att äta frukost, och läser lite böcker. Det här är en ny vana jag har börjat gilla! Förvisso saknar jag min kreativa skaparkraft på nätterna. Det var längesedan jag skrev på min roman, alldeles för länge sedan….har nästan lite abstinens efter det…

Men när jag är klar i januari så ska njuta av bra sällskap, ta igen den lugna tiden jag har förlorat. Jag vill skriva klart boken, och jag vet den kommer att bli jävligt bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s