Månen, livet osv


Jag har inte bloggat på ett tag. Jag vet. Jag ber mina få, men trogna läsare om ursäkt.I bland blir inte livet som man väntar sig. Det händer saker som man inte vill publicera. Det är en gigantiskt betongmur för en författare. Men vissa saker vill jag inte skriva om helt enkelt, bara därför de ligger för nära mig,,,

Jag har skrivit inledningen till den nya boken. Men efter tragiska händelser så har jag pausat skrivandet lite. Sedan är det lite plugg, och sedan praktik inom psykiatrin,.

Det är rätt konstigt, när allvarliga saker händer, kan jag inte skriva om det. Orden låser sig, och de flödar inte, precis som vingslag från en skrämd fredsfågel.Jag skulle vilja skriva av mig,men det finns mycket som gör att jag inte kan det.

Jag har världens underbaraste kvinna i mitt liv i alla fall. Min kärlek känns oändlig och jag insåg att jag måste sluta fly från saker och ting. Hon känns i mig, som ingen annan gjort. Hon är en spegelbild av mig. Saknaden är stor då hon inte är här..

Man måste ta hand om sina medmänniskor, medan de är i livet. Sedan kan det vara försent. Skammen som kommer efteråt, bara för att man var så förbannat egoistisk är enorm. Jag har förlorat två medmänniskor på en månad, och jag har samtidigt träffat kvinnan jag älskar. Det är mycket känslor just nu bara,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s