Måndag, fast det finns dagar innan


Jag har försökt börja måla med olja! Jag önskar jag ej hade försökt. Det ser ut som en blind treåring tappat fingerfärg på golvet och sedan satt sig på det. Jag är totalt talanglös! Jag skulle säkert spärras in om mina alster blev offentliga. Bara skissa en streckgubbe är överkurs för mig!

Fast det finns ju bra saker i mitt liv också, rent underbara sådana! Jag har träffat någon som gör mig galen av kärlek, en kopa på mig, fastän mycket vackrare:) Hon var här i fredags.Vi drack vin och gjorde galenskaper. Hon ville visa sig lite pryd tror jag, och tog på sig sitt finaste och dyraste linne då vi skulle gå och handla. Men det syntes inte hur fint linnet var, upptäckte vi då vi var utanför affären, ändå frågade hon innan ”Ser det bra ut?” Jag bara nickade och tittade på hennes mörka undersköna ögon, jag insåg att alla andras ögon var likt skyltdockors, stela och grå. Hennes lever, och jag  vill leva inom dessa för alltid.

Då vi kom fram till affären så såg vi att hon hade dragit upp linnet, precis under armarna. Det var som att uppleva Spice Girls igen – fast på ett helt annat sätt. En normal flickvän hade dels blivit arg på mig för att jag sagt att linnet satt bra,fastän det inte gjorde det, och hon hade skämts att ha gått ut så…..Fast vi bara garvade hela tiden.:P

Jag har i dag börjat skriva på ett nytt manus. Får se hur det slutar….

Annonser

En reaktion på ”Måndag, fast det finns dagar innan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s