Folks egna sanningar


Det är alltid lika förvånansvärt då man hör rykten om sig själv. De ligger oftast inte ens i närheten av sanningen. Men det är väl så med småstäder. Man sitter på sina tragiska ensamma kammare och fantiserar i hop saker som man VILL ska vara sant. Även om det INTE är sant och kan motbevisas så slåss de personer som sprider rykten för att de har rätt.- De vill väl inte förlora sina sanningar för då avslöjas de som lögnare. De roligaste ryktena är att jag har ett enormt bekräftelsebehov (haha) Det finns sällan personer som jag som väldigt gärna drar mig undan från det!:) Jag är en ensamvarg i grund och botten. Ensamvargar ville inte ha en skock av vargar kring sig:) Jag trivs rätt bra att umgås med mig själv i bland. Det är inte så stor risk att man hamnar i bråk för att man tycker olika;) Sedan tror folk att jag är kaxig! Haha. Jag är nog lika ödmjuk och vänlig så jag nästan blir menlös:)

Jag har tackat nej till tv-program. kändisfester så ni anar inte,..jag vill inte vara i centrum. det överlåter jag till….Birro;)

Sedan tror många jag dejtar att jag ska vara en otrolig schysst kille som det händer mycket omkring, som sitter och läser dikter i mörkret för dem (undantag den sista  relationen jag hade då) Jag är nog rätt tråkig (jag marknadsför mig inte direkt här)

Sedan att jag skulle hålla på med ”så många tjejer” är heller inte sant. Det är så långt från sanningen man kan komma…

Men det är kul att jag blir som en ikon, som knappt finns:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s