Firar ett år i dag


Nej, jag firar inte ett år med i en relation. Jag har slutat att tro på kärlek och vänskap. Jag har i stället lärt mig att tro på svek och begär. Jag har faktiskt valt att aldrig, aldrig mer gå in i något sådant som stavas K Ä R L E K , någonstans i ordet står det med osynlig skrift ”Lögn”….

MEN!

I dag var det precis ett år sedan jag släppte ”Pojken som inte fick dansa” Vad hade jag trott? Att fem stycken max skulle läsa den? Det blev mycket mer än så! Den låg på en del boksajters topplista och den har legat på topplistan över en av landets mest utlånade fantasyböcker. Jag kan därför i detta fucking janteland säga att jag är stolt över att boken blev en sådan succe!

Men den skulle inte behöva finnas. Barn ska inte behöva bli mobbade i skolan. De ska inte behöva bli misshandlade av sin pappa. Varje barn ska ha kärlek banne mig, Jag vill slåss för varje unge! Inget barn ska behöva somna på en kudde våt av ensamhet och sorg. Det varje unges rätt att vara lycklig. Det var därför jag skrev den för att han ska synas på skolgården där han i ensamhet sparkar gruset. Jag vill att ni ska se honom, älska honom, förstå honom och ta honom till er.

Kanske lyckades jag lite med Vincent. Jag hoppas nu tyckte om honom. Tack till alla er som har läst den, Utan er vore inte detta möjligt,

Kärlek

 

Vincent ”Tycker du om mig?”

Agnes ”Jag tycker inte om dig bara, jag älskar dig. Jag har älskat dig innan jag visste att du fanns, Jag har drömt om dig innan jag kunde drömma. Vincent din tok”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s